Poradenství


Bohdana Kašparová

Expertka na komunikaci a marketing

Bohdana Kašparová

Oblasti specializace: Business idea, podnikatelský záměr, Lean Canvas, marketing, marketingová komunikace, mediální komunikace, Public Relations, komunikace na trzích B2B, B2C, B2E, strategická interní komunikace, Employer Branding, taktika a operativa v interní komunikaci, interpersonální komunikace, manažerská komunikace, obchodní komunikace, řízení prodeje, komunikace na pracovišti, týmová komunikace, event marketing, relationship marketing, etiketa, osobní rozvoj, self a time management a další soft skills.

Místo výkonu konzultace a dojezdnost:
východní Čechy a Praha

Kontakt:
602 420 353
bohdanak@com4b.cz

 

Profil

Bohdana se více než 25 let věnuje komunikaci. Studovala sociální a marketingové komunikace, Public Relations, komunikační a mediální studia a znalostní management. Pracovala na obchodních a manažerských pozicích. Jako manažerka pracovala v nadnárodních společnostech, především ve společnosti Lagardere Active ČR, kde 10 let řídila region východní Čechy.
V první polovině svého profesního života se zaměřovala především na externí firemní komunikaci. Pro druhou polovinu zvolila nezávislou činnost konzultanta a mentora, při které dostala příležitost poznat komunikační procesy uvnitř mnoha společností, jejich vliv na angažovanost zaměstnanců, která odráží jako zrcadlo opět ven z firmy. Sjednocení interní a externí komunikace považuje za trvalé řešení pro vnímání firemních hodnot, vizí a poslání jak interními spolupracovníky, tak zákazníky a veřejností.
Vzhledem ke své dlouholeté praxi na obchodních a manažerských pozicích se zaměřuje na strategické řízení firem, obchodní a manažerské dovednosti. Za stěžejní téma považuje komunikaci uvnitř firmy od komunikace na pracovišti, přes komunikační procesy a nástroje, až po employer branding.
Bohdana pracuje pro Institut interní komunikace, je mentorkou Technologického centra Hradec Králové, kde mimo konzultace, vede kurz „Podnikání v praxi“ na Univerzitě Hradec Králové. Je certifikovanou lektorkou vzdělávání dospělých AIVD, kde získala ocenění „Lektorka roku 2014“. Jako lektorka pracuje pro Centrum andragogiky jako interní lektor.
Prochází šestiletým psychoterapeutickým výcvikem a dvouletým kurzem improvizace.
Více na LinkedIn.


Motto:
"Komunikace znamená moc."


Máte zájem o kontaktování experta?

Můžete k tomu použít i následující formulář.

Vaše zpráva
Please enter your email!
Napište vaši zprávu

Patička - Kontakt

Ministerstvo práce a sociálních věcí
Oddělení sociálního podnikání
Karlovo náměstí 1359/1, Praha 2
Projekt Rozvoj ekosystému sociálního podnikání
Tel.: 770 116 520
Kontaktní osoba:
Gabriela Kurková
Email: gabriela.kurkova@mpsv.cz 

eumpsv

Copyright 2024 © Ministerstvo práce a sociálních věcí, Rozvoj ekosystému sociálního podnikání (RESP), registrační číslo - CZ.03.02.02/00/22_004/0001397.